1 maand gratis deelfietsen in Helmond

1 maand gratis deelfietsenReizen op rekening, geen bonnetjesGeen doorlopende abonnementskosten

Nieuw: deelfietsen voor uw werknemers!

Voor alle bedrijven in Helmond zijn nu ook deelfietsen beschikbaar. Vanaf 6 april kunnen medewerkers van bedrijven in Helmond met Mobility Mixx zakelijk gebruik maken van de GoAbout deelfietsen die op 10 plekken in Helmond staan.

Net als bij alle andere diensten van Mobility Mixx, reizen uw medewerkers op rekening. Dus geen bonnetjes en geen declaraties, dat scheelt!

Ervaar de voordelen van de deelfiets nu 1 maand gratis, zonder verplichtingen.

Wat kost het?

De eerste maand is gratis. Daarna gelden de volgende tarieven:
Het starttarief voor een fietsrit is € 1,-. Daarna rekenen we € 0,40 per 30 minuten. Er zijn 10 plekken in Helmond waar u de fiets kunt pakken of terugzetten.

Een voorbeeld: pak een deelfiets bij station 't Hout - Noordzijde, fiets in 10 minuten naar de Automotive Campus en zet daar de fiets weer terug. Kosten: € 1,- + € 0,40 = € 1,40.

Deelfiets voor de deur?

Gebruiken uw medewerkers heel vaak een fiets, dan kunnen we wat extra’s voor u regelen. Bijvoorbeeld een voordeelbundel of zelfs een deelfietsplek bij uw bedrijf voor de deur.

Wij praten hier graag met u over verder.

Beste bezoeker,

Neemt u alstublieft de richtlijnen van het RIVM omtrent het Coronavirus in acht. Het aanbod dat we hieronder doen, is op dit moment mogelijk niet voor u of uw organisatie van toepassing. De Rijksoverheid verzoekt burgers momenteel om thuis te werken indien mogelijk. Geldt dit ook voor u, dan bent u uiteraard van harte welkom om van onze diensten gebruik te maken zodra de richtlijnen van het RIVM dit weer toelaten.

Hoe werkt het?

Neem contact op met Mobility Mixx via onderstaand formulier of het telefoonnummer. Wij richten uw account voor u in en zorgen dat uw medewerkers kunnen reizen. Daarna heeft u er geen omkijken meer naar. Wij sturen iedere maand nette overzichten en een factuur.

Is dat alles?

Nee zeker niet! Ook voor een zakelijke deelauto en deelscooter kunt u bij ons terecht. En natuurlijk voor al het OV, parkeren, tanken en laden in heel Nederland. Ook hiervoor geldt: 1 maand gratis onze dienstverlening proberen zonder verplichtingen. Wij vertellen u graag meer of kijk op www.mobilitymixx.nl voor alle informatie.

Meer weten? Bel 088 527 28 50

Of laat uw gegevens hieronder achter. Wij nemen graag contact met u op. **


** Mobility Mixx gebruikt uw gegevens enkel voor communicatie over het probeeraanbod.
De gegevens worden niet gebruikt voor verdere marketingdoeleinden.
img

Over Mobility Mixx

Reizen zoals u dat wilt

Mobility Mixx levert al ruim 18 jaar het grootste aanbod aan vervoersmogelijkheden. U bepaalt zelf welke mix het beste past bij de doelstellingen van uw organisatie. Medewerkers kiezen vervolgens vrij uit de door u aangeboden vervoermiddelen. Zo maken we mobiliteit persoonlijk.

Eén kaart. Eén app. Eén factuur. Eén rapportage.

Onze Mixx Card biedt u toegang tot alle vervoersopties. Met de Mixx App plant en boekt u uw vervoer. Gemaakte kosten ontvangt u op één overzichtelijke factuur. Managementrapportages geven u exact inzicht in het reisgedrag, afgelegde kilometers, reiskosten en de CO2-emissies. Bij vragen zijn wij altijd bereikbaar: 24 uur per dag, 365 dagen per jaar.

Het aanbieden van nieuwe mobiliteitsdiensten is onderdeel van het programma SmartwayZ.NL. SmartwayZ.NL is een innovatief mobiliteitsprogramma waarin het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, Rijkswaterstaat, de provincies Noord-Brabant en Limburg, diverse gemeenten, bedrijven en kennisinstellingen samen werken aan het vlotste, veiligste, slimste en meest robuuste mobiliteitsnetwerk van Nederland. Voor de reis van vandaag en de wereld van morgen. SmartwayZ.NL bestaat uit acht samenhangende deelopgaven en richt zich op de corridor Breda-Venlo (A58, A2, A67), de A2 Weert-Eindhoven, de N279 Veghel-Asten en Zuidoost-Brabant. Het programma heeft een looptijd tot 2026.