Overslaan en naar de inhoud gaan
1 maand gratis deelfietsen in Helmond
  • 1 maand gratis deelfietsen
  • Reizen op rekening, geen bonnetjes
  • Geen doorlopende abonnementskosten
Maak een afspraak met één van onze mobiliteitsexperts!

Neemt u alstublieft de richtlijnen van het RIVM omtrent het Coronavirus in acht. Het aanbod dat we hieronder doen, is op dit moment mogelijk niet voor u of uw organisatie van toepassing.

Nieuw: deelfietsen voor uw medewerkers!

Voor alle bedrijven in Helmond zijn nu ook deelfietsen beschikbaar. Vanaf 6 April kunnen medewerkers van bedrijven in Helmond met Mobility Mixx zakelijk gebruik maken van de GoAbout deelfietsen die al op 10 plekken in Helmond staan. Net als bij alle andere diensten van Mobility Mixx reizen uw medewerkers op rekening. Dus geen bonnetjes en geen declaraties, dat scheelt. Ervaar de voordelen van de deelfiets nu 1 maand gratis, zonder verplichtingen.

Wat kost het?

De eerste maand is gratis. Daarna gelden de volgende tarieven: Het starttarief voor een fietsrit is €1. Daarna rekenen €0,40 per 30 minuten. Er zijn nu al 10 plekken in Helmond waar u de fiets kunt pakken of neerzetten. Een voorbeeld:  pak  een deelfiets bij station Brandevoort, fiets in 10 minuten naar de Automotive Campus en zet daar de fiets weer weg. Kosten: €1 + €0,40 = €1,40. 

 

Deelfiets voor de deur?

Gebruiken uw medewerkers heel vaak een fiets dan kunnen we wat extra’s voor u regelen. Bijvoorbeeld een voordeelbundel of zelfs een deelfietsplek bij uw bedrijf voor de deur. Wij praten hier graag met u over verder.

 

Hoe werkt het?

Neem contact op met Mobility Mixx via bovenstaand formulier of het telefoonnummer. Wij richten uw account voor u in en zorgen dat uw medewerkers kunnen reizen. Daarna heeft u er geen omkijken meer naar. Wij sturen iedere maand nette overzichten en een factuur.

 

Is dat alles?

Nee zeker niet. Ook voor een zakelijk deelauto en deelscooter kunt u bij ons terecht. En natuurlijk al het OV, parkeren, tanken en laden in heel Nederland. Ook hier geldt: 1 maand gratis proberen zonder verplichtingen.
Wij vertellen u graag meer of kijk op www.mobilitymixx.nl voor alle informatie.

 

 

Meer weten? Bel 088 527 28 50