Mijlpaal voor Mobility Mixx en Trans Link Systems!

Ter afsluiting van een intensieve periode van samenwerking, en bovenal om te vieren dat Mobility Mixx als eerst Bedrijvenkaartaanbieder is aangesloten op het OV-chipkaart Scheme, verwelkomde Trans Link Systems (TLS) afgelopen donderdag medewerkers van Mobility Mixx in Amersfoort.

In de productiestraat van TLS konden (project)medewerkers van beide partijen de eerste productiegang van de zakelijke OV-chipkaarten van Mobility Mixx met eigen ogen aanschouwen. Interessant om de hoeveelheid stappen te zien die de kaart in het productieproces doorloopt.

Na de kaartproductie werd de officiële aansluiting feestelijk gevierd met de overhandiging van de eerste Mixx Card, uitgevoerd als zakelijke OV-chipkaartkaart, door Arco Groothedde (directeur TLS) aan Paul Wessels (directeur Mobility Mixx), speeches en een hapje en een drankje

Nu de Mixx Card uitgevoerd kan worden als zakelijke OV-chipkaart biedt Mobility Mixx werkgevers een unieke totaaloplossing voor de zakelijke mobiliteit van werknemers. Met deze Mixx Card kunnen zakelijke reizigers niet alleen in- en uitchecken in heel het OV, maar ook gebruik maken van een OV-fiets, deel- en huurauto’s, een taxi, parkeren en tanken. En daarbij wordt de werkgever volledig administratief ontlast. 

Ontdek onze reismogelijkheden

Meer informatie?

Wilt u uw optimale mix samen met ons bepalen? Maak dan direct een afspraak met ons.

Afspraak maken