Mobility Mixx tekent contract voor nieuwe zakelijke OV-chipkaart

Almere, 15 oktober 2012 - Mobility Mixx heeft eind september een contract afgesloten met Trans Link Systems (TLS), het bedrijf achter de OV-chipkaart. De aanbieder van mobiliteitsoplossingen is hiermee een van de eerste partijen die onder eigen naam – de Mixx Card - de zakelijke kaart voor het openbaar vervoer in de markt mag zetten. Met deze vernieuwde kaart kunnen zakelijke reizigers niet alleen inchecken en uitchecken bij alle vormen van openbaar vervoer, maar ook gebruik maken van deel- en huurauto’s, tanken en parkeren. Tot op heden was het aanbieden van een eigen OV-chipkaart voorbehouden aan de openbaar vervoerbedrijven en TLS.

Met de ondertekening van de overeenkomst met TLS is de introductie van de nieuwe Mixx Card binnen handbereik. Een kroon op het werk van Mobility Mixx, die zich al ruim tien jaar hard maakt voor ‘mobiliteit op maat’ in het Nederlandse bedrijfsleven. Naast aansluiting op de zakelijke dienstverlening van TLS, zal de dienstverlening rondom deze Mixx Card, waaronder het aanvraag- en uitgifteproces en de facturatie, volledig via Mobility Mixx lopen. De geïntegreerde mobiliteitskaart zal in alle opzichten aan de huidige eisen voldoen die het bedrijfsleven aan mobiliteit stelt: maximale keuzevrijheid, eenvoudig in gebruik en optimale beheersbaarheid. 

De nieuwe standaard
Paul Wessels, Managing Director van Mobility Mixx, is trots op het afgesloten contract. “De mobiliteitsmarkt is dynamisch en kent een aantal aanbieders die zich met look-alike oplossingen probeert te onderscheiden. Onze nieuwe kaart zal uniek zijn, omdat het voor het eerst een volledig geïntegreerde oplossing biedt voor alle zakelijke mobiliteit voor het bedrijfsleven. Nu worden werkgevers en werknemers vaak afgescheept met aan elkaar geknoopte diensten. Met de aansluiting van externe aanbieders op de zakelijke OV-chipkaart komt er eindelijk een goede en verantwoorde oplossing voor werkgever, werknemer en aanbieders van zakelijke mobiliteit. Ik ben ervan overtuigd dat we met dit product een nieuwe standaard in de markt zetten”, aldus Wessels.

Ontdek onze reismogelijkheden

Meer informatie?

Wilt u uw optimale mix samen met ons bepalen? Maak dan direct een afspraak met ons.

Afspraak maken