Rijksoverheid kiest voor mobiliteitsoplossingen Mobility Mixx

Mobility Mixx heeft de Europese aanbesteding voor mobiliteitsoplossingen voor de Rijksoverheid gewonnen. Per 1 januari 2014 zal de marktleider in mobiliteitsoplossingen de onderdelen van de Rijksoverheid gefaseerd aansluiten. In de loop van 2014 zal Mobility Mixx alle mobiliteitskaarten en daarbij behorende services verzorgen voor medewerkers van het Rijk. In totaal beslaat de aanbesteding de uitgifte en het beheer van circa 50.000 tot 100.000 kaarthouders in 2014. 

Door interne en externe omstandigheden is de vervoersbehoefte van medewerkers van het Rijk de laatste jaren sterk veranderd, zij reizen niet meer traditioneel van A naar B en hun reisgedrag is van veel variabelen afhankelijk. Die variabelen variëren van thuiswerken tot aan een dagelijks wisselende reisbestemmingen en afhankelijk van de bestemming worden diverse middelen en faciliteiten gebruikt. 

Het Rijk zocht daarom een mobiliteitsaanbieder die op basis van deze behoefte een mobiliteitskaart en daarbij behorende services kon aanbieden. In de aanbesteding stonden ‘gemak’ voor de reiziger, beheersing en vermindering van de kosten van mobiliteit, flexibiliteit, een duurzame bedrijfsvoering en het voldoen aan arbeidsvoorwaarden van de medewerkers centraal. Mobility Mixx werd de opdracht gegund omdat zij overall het beste scoorde op het gebied van dienstverlening voor zowel de werkgever als de werknemer. 

Paul Wessels, directeur van Mobility Mixx: “We zijn ontzettend trots op deze gunning en gaan de komende tijd keihard aan de slag om de uitrol van alle kaarten voor medewerkers van het Rijk mogelijk te maken. “ Mobility Mixx is de partner van de Rijksoverheid in het organiseren en faciliteren van de zakelijk reizen voor medewerkers en het verzorgen van de bijbehorende administratie en dienstverlening. De komende tijd zal de mobiliteitsaanbieder besteden aan de implementatie en uitrol van het mobiliteitsplan voor het Rijk. Op 1 januari 2014 zullen de eerste medewerkers van de ministeries een Mixx Card van Mobility Mixx in gebruik nemen. 

Ontdek onze reismogelijkheden

Meer informatie?

Wilt u uw optimale mix samen met ons bepalen? Maak dan direct een afspraak met ons.

Afspraak maken