Klantcases

Mobility Mixx biedt werkgevers en werknemers de mobiliteitsoplossing die het beste bij hen past. Persoonlijk, flexibel en zonder gedoe. Al meer dan 120.000 tevreden gebruikers gingen u voor. Lees hun ervaringen.

Deze bedrijven gingen u voor

Lees hieronder de succesverhalen!

Enexis
Enexis heeft een ambitieuze doelstelling op het gebied van CO2-reductie. Het management stuurt actief op de afname van energiegebruik en duurzame vervoerskeuze. Mobility Mixx maakt dit mogelijk door het gebruik van OV in plaats van de (privé)auto te stimuleren en stelt tevens elektrische deelauto's beschikbaar voor incidenteel zakelijk reizen. Medewerkers hebben zo een duurzaam alternatief en reduceren hun persoonlijke CO2-footprint. Met haar bedrijfsvoering levert Enexis een bijdrage aan een duurzamer Nederland.

Provincie Noord-Holland
De Provincie Noord-Holland wil zo min mogelijk zorg en handelingen op het wagenpark hebben, maar wel altijd mobiel zijn. Daarom ontzorgt Mobility Mixx de provincie volledig op het gebied van zakelijk autodelen. De elf deelauto’s die door medewerkers online of telefonisch worden gereserveerd via Mobility Mixx hebben een hoge bezettingsgraad. Lees het interview met Carolien Dubbe, beleidsmedewerker facilitaire dienstverlening.

De Bijenkorf
De medewerkers van De Bijenkorf kunnen reizen met een optimale mobiliteitsmix. Waar medewerkers vroeger vooral met eigen vervoer naar de vestigingen reisden (met hoge parkeerkosten), reizen zij nu afhankelijk van de locatie met het OV, een deelauto óf eigen vervoer. Bijenkorf zet hierbij alle mobiliteitsdiensten van Mobility Mixx in: de Mixx Card, deelauto's en mobiliteitsbudgetten. Dit biedt medewerkers optimale flexibiliteit. De maandelijkse Mobility Mixx-rapportages geven inzicht in gebruik en kosten.

Delta Lloyd
Al sinds 2004 neemt Delta Lloyd Groep mobiliteitsdiensten af bij Mobility Mixx. Delta Lloyd stimuleert medewerkers om met het openbaar vervoer naar kantoor te komen. In Amsterdam is dat sowieso handiger dan met de auto. Bovendien zijn op het hoofdkantoor een beperkt aantal parkeerplaatsen beschikbaar. Delta Lloyd was één van de koplopers bij het inzetten van zakelijk auto delen. Deelauto’s zijn dé oplossing voor mensen die met het OV naar kantoor komen, maar wel af en toe een auto nodig hebben voor zakelijke reizen. De deelauto’s worden met name ingezet voor reizen naar locaties die met het openbaar vervoer lastiger te bereiken zijn.

Rijksoverheid
Mobility Mixx heeft de Europese aanbesteding voor mobiliteitsoplossingen voor de Rijksoverheid gewonnen. In de aanbesteding stonden ‘gemak’ voor de reiziger, beheersing en vermindering van de kosten van mobiliteit, flexibiliteit, een duurzame bedrijfsvoering en het voldoen aan arbeidsvoorwaarden van de medewerkers centraal. Mobility Mixx werd de opdracht gegund, omdat zij het beste scoorde op het gebied van dienstverlening voor zowel de werkgever als de werknemer. Vanaf januari 2014 zijn de onderdelen van de Rijksoverheid gefaseerd aangesloten en sinds halverwege 2014 verzorgt Mobility Mixx alle mobiliteitskaarten en daarbij behorende services voor medewerkers van het Rijk. Dit heeft ervoor gezorgd dat het aantal Mobility Mixx mobiliteitskaarten de 100.000 ruimschoots is gepasseerd.

AON
Aon levert oplossingen op het gebied van risicomanagement, employee benefits & verzekeringen. De medewerkers van Aon beschikken over een Mixx Card voor hun zakelijke reizen. Aon vindt hierbij flexibiliteit en gemak voor haar medewerkers erg belangrijk. Die vindt Aon bij Mobility Mixx. Met de Mixx Card kunnen medewerkers gemakkelijk zakelijk reizen, onder andere met het OV, gebruikmaken van P+R-parkeren en een OV-fiets.

Maak een afspraak

Meer informatie?

Wilt u uw optimale mix samen met ons bepalen? Maak dan direct een afspraak met ons.

Afspraak maken