Maak kennis met Mobility Mixx

Een mobiliteitsoplossing die perfect aansluit bij uw behoeften? Met ruim 15 jaar ervaring in de snel veranderende mobiliteitsmarkt is Mobility Mixx hét antwoord. Kies voor de zekerheid van een bekwame, betrokken en betrouwbare mobiliteitspartner!

Hét vertrekpunt voor uw zakelijke mobiliteit

Mobility Mixx regelt alles!

Geen gedoe

Mobility Mixx is hét antwoord als u een slimme en persoonlijke mobiliteitsoplossing zoekt voor uw medewerkers. Zonder gedoe met bonnetjes en declaraties. En uitstekend te monitoren via overzichtelijke online rapportages. Daar worden we allemaal blij van. Wij zorgen voor een doordacht mobiliteitsplan dat aansluit bij uw persoonlijke situatie en uw specifieke wensen.

Mobiliteit op maat

Optimaal van A naar B reizen. Of van C naar D. Op elk moment het vervoermiddel kunnen kiezen dat het beste past bij de reis. Dat is de filosofie van Mobility Mixx. Daarom stellen wij werkgevers en werknemers in staat hun ideale mobiliteitsmix samen te stellen. Een mobiliteitspakket dat volledig aansluit bij hun persoonlijke situatie. Zo brengen we werkgevers en werknemers verder.

Concrete voordelen

Tevreden medewerkers
Medewerkers stemmen hun zakelijke reizen af op persoonlijke wensen én het bedrijfsbelang.

Kostenbesparing
Medewerkers gaan ‘zuiniger’ reizen. De declaratiestroom en de parkeerbehoefte nemen af.

Optimaal beheersbaar
U houdt de regie en het overzicht over reisbewegingen en -kosten. Met één kaart, één factuur en één rapportage per medewerker.

Maatschappelijke winst
U stimuleert medewerkers de meest duurzame reisopties te kiezen.

Modulaire kaart
U kunt per medewerker instellen welke reisopties u aan hen beschikbaar wilt stellen.

Ontdek onze oplossingen

Meer informatie?

Wilt u uw optimale mix samen met ons bepalen? Maak dan direct een afspraak met ons.

Afspraak maken