Onze visie op mobiliteit

Organisaties hebben vaak specifieke uitdagingen, behoeften en onzekerheden. In drie fasen leiden we u naar de mobiliteitsoplossing die het beste bij u past.

In 3 fasen naar uw mobiliteitsoplossing

Iedere werkgever heeft andere wensen. En elke medewerker is uniek. De beste mobiliteit is daarom persoonlijke mobiliteit. De weg daarnaartoe stippelen we in drie fasen voor u uit.

1. Beleidsfase

Wat zijn uw organisatiedoelstellingen en uw mobiliteitsbehoeften? In de beleidsfase brengen wij beide helder in kaart. We inventariseren de reisbewegingen van uw medewerkers en kijken waar u als organisatie tegenaan loopt op het gebied van mobiliteitsvraagstukken. Op basis van die inzichten bedenken we een mobiliteitsoplossing die perfect bij u past.

2. Implementatiefase

Mobility Mixx helpt u vervolgens bij de uitrol van het mobiliteitsbeleid binnen uw organisatie. Het is belangrijk om dat op de juiste manier te presenteren aan uw medewerkers. Wat is de aanleiding geweest? Hoe werkt de nieuwe mobiliteitsoplossing? Wat zijn de voordelen ervan? Wij zorgen voor uitleg en trainingen aan medewerkers, zodat het nieuwe mobiliteitsbeleid snel en soepel kan worden geïmplementeerd.

3. Beheer/gebruiksfase

Na de implementatie van Mobility Mixx in uw organisatie staat u er niet alleen voor. Op basis van uw rapportages en bevindingen evalueren we periodiek en adviseren we proactief waar verbetering mogelijk is. Mobiliteit is immers een continu proces. En ook uw wensen – en die van uw medewerkers – kunnen veranderen. Mobility Mixx blijft uw betrokken mobiliteitspartner.

Het doel: mobiliteit makkelijk maken

Mobility Mixx heeft ruime ervaring in het meedenken over mobiliteitsoplossingen. Daar zijn we inmiddels zo goed in dat we u volledig kunnen ontzorgen bij al uw wensen en behoeften op het gebied van personenvervoer. Wij hebben voor elke organisatie een oplossing die past. Mobiliteit makkelijk maken. Dat is Mobility Mixx.

Meer informatie?

Wilt u uw optimale mix samen met ons bepalen? Maak dan direct een afspraak met ons.

Afspraak maken