De vrijheid van flexibel reizen

Met Mobility Mixx bepalen uw medewerkers zelf hoe ze van A naar B reizen. En van C naar D. Soms is het OV handig, een andere keer is een fiets of wellicht een taxi een handig vervoerder. Bied medewerkers de vrijheid van flexibel reizen!

Ontdek onze reismogelijkheden

Zakelijke OV-chipkaart

Met de Mobility Card reizen medewerkers in heel Nederland met trein, bus, tram en metro door eenvoudig in en uit te checken.

Auto huren

Is er een auto nodig voor een zakelijke afspraak? Medewerkers huren een auto via ons boekingssysteem. De auto wordt afgeleverd en opgehaald op de aangegeven locatie.

Parkeren op straat en in garages

Wilt u overal in Nederland kunnen parkeren zonder gedoe met kaartjes en betaalautomaten? Mobility Mixx heeft dé oplossing. Voor het straat- en garageparkeren zijn we een samenwerking aangegaan met Yellowbrick. Uw medewerkers registreren de parkeertijd eenvoudig via een app op hun smartphone. Aan- en afmelden is een fluitje van een cent.

Parkeren op P+R-terreinen bij stations

Op alle Q-Park P+R-terreinen bij het station kunnen medewerkers hun auto parkeren. De parkeerplaatsen zijn verlicht en voorzien van cameratoezicht. De kaartlezer herkent de Mobility Card en rekent bij treinreizen het voordelige dagtarief.

OV-fiets huren

Op ruim 250 locaties in Nederland kunnen uw medewerkers een OV-fiets huren. OV-fietsen zijn verkrijgbaar op veel stations, bij metro- en bushaltes en bij P+R-terreinen. Een handig vervoermiddel voor het laatste stukje van uw reis. Een OV-fiets hoeft niet te worden gereserveerd. Het tonen van de Mobility Card is voldoende.

Fiets stallen

Met de Mobility Card kunt u uw fiets stallen in de bewaakte en zelfservice stallingen op NS-stations, behalve op Hilversum Sportpark en Amersfoort Schothorst. 

Reizen met een taxi

U kunt reizen met de taxi toevoegen aan uw mobiliteitspakket. Uw medewerkers kunnen dan via Mobility Mixx eenvoudig een taxi reserveren. Mobility Mixx zorgt ervoor dat er een taxi klaarstaat op het gewenste tijdstip. Het tonen van de Mobility Card aan de chauffeur is daarna voldoende.

Bekijk onze referenties

Meer informatie?

Wilt u uw optimale mix samen met ons bepalen? Maak dan direct een afspraak met ons.

Afspraak maken